Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да разбирам ли ,че ще мога да се запиша за участие в клас Б ?

Comment

• Как чакам с нетърпение да сложа 1 ГИ на колата , защоото отново ще изпусна драг дея 100 лева бензин ми излиза с отиване и връщане , нечовешко е просто
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Ами съберете се 3-ма 4-ма бре и си делете бензина
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Така е добре , ама нали знаеш малък град , малко фенове на марката , невъзможно е да намеря 3ма фенове , които биха дали по 20 лева , да гледат как се дърпат алфи
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
            Така е добре , ама нали знаеш малък град , малко фенове на марката , невъзможно е да намеря 3ма фенове , които биха дали по 20 лева , да гледат как се дърпат алфи
            има и фиат фенове там , особенно едно ГТ от димитровград
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Да бе колега то ясно , че фенове има, ама нали трябва да ги познавам , а нямам как да ги взема с мен като не ги знам кои са

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                Как чакам с нетърпение да сложа 1 ГИ на колата , защоото отново ще изпусна драг дея 100 лева бензин ми излиза с отиване и връщане , нечовешко е просто

Брааат щом 100лв. за бензин 1 път в годината са ти проблем....Просто незнам какво правиш тук...

От моя гледна точка за мен ти вече си тотална издънка и изобщо няма да вярвам и да си правя труда да чета нито един твой пост в рацинг раздела или пък да пишеш за драгаджийски изпълнения и колко ти вървяла колата....Очевидно е че до сега не си правил гонки и стартове, щото не разбирам как си имал пари да даваш за бензин до сега...

Тааа както казах, май вече съжалявам че съм те защитавал понякога....

Доказваш се като мрънкало и несериозен човек, така че бих те помолил просто да не изявяваш повече претенции в рацинг раздела....

За пореден път се убеждавам колко малко и кои са сериозните хора във форума, и кои са "лаещите" с най-бързите коли...

ТОЧКА.

П.П Баси тоя ми пост е дежа ву на миналогодишния, където историята и с най-големите бегачки извън София, които пак имаха оправдания да не дойдат се повтори...
                П.П 2 Нещо май съм чувствителен на тази тема...незнам защо
                Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:24.
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

П.П Баси тоя ми пост е дежа ву на миналогодишния, където историята и с най-големите бегачки извън София, които пак имаха оправдания да не дойдат се повтори...
                  Нещо за рацерите извън София ли чувам
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Нещо за рацерите извън София ли чувам
                    Ич да не те чувам, ако не докараш алфата "сажда"...пък да видим върви ли 2.4 или не...
                    by RUBIG service

Comment

• то не че ако беше събитието някъде около Добрич(примерно) много от столичаните щяхте да се пуснете ама айде ...
                      Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                      Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                      Alfa Romeo GT 1.8 TS
                      Yamaha R6

Comment

Ич да не те чувам, ако не докараш алфата "сажда"...пък да видим върви ли 2.4 или не...
                        Колко му е да дойда да Софето да черпиш едно сокче
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Колко му е да дойда да Софето да черпиш едно сокче
                          От Венци сока от мен кефето.
                          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                            От Венци сока от мен кефето.
                            Ся ако каже някой че ще черпи и пържола направо тръгвам
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Брааат щом 100лв. за бензин 1 път в годината са ти проблем....Просто незнам какво правиш тук...

От моя гледна точка за мен ти вече си тотална издънка и изобщо няма да вярвам и да си правя труда да чета нито един твой пост в рацинг раздела или пък да пишеш за драгаджийски изпълнения и колко ти вървяла колата....Очевидно е че до сега не си правил гонки и стартове, щото не разбирам как си имал пари да даваш за бензин до сега...

Тааа както казах, май вече съжалявам че съм те защитавал понякога....

Доказваш се като мрънкало и несериозен човек, така че бих те помолил просто да не изявяваш повече претенции в рацинг раздела....

За пореден път се убеждавам колко малко и кои са сериозните хора във форума, и кои са "лаещите" с най-бързите коли...

ТОЧКА.

Венци гледай сега БРАТ , значи аз съм на 20 години, редовен студент , издържа ме 1 родител в семейството , защото другия е без работа , ти как мислиш според теб, без да имам в момента работа , от къде да взема аз 100 лева + 25 лева записване и още за ядене,и да гръмна 150 лева за 1 ден, значи само 1 нещо мога ти кажа , първо не те и познавам лично , само от форума , хич не ти искам признанието какъв съм бил и т.н. ,гонките съм ги правил на междуградски път от летящ , други са били светофарни и няма как да ги документирам, мрънкахте мн и т.н. , че лъжа и т.н. , отидох до Д-град и направих сверка с колегата Събев , и той потвърди това което Ви казах и тука колата ми върви нормално не е бърза , върви си добре за 2.0 ТС с чип и сменени деб+ламбда това е. Не казвам , че съм бърз и т.н. имах мерак да дойда на драга било то дори да гледам! но уви не мога , а това щом ти ме изкарваш издънка , затова , че нямам средства да дойда до там говори доста за тебе "братле". Ето ти като си толкова богат излгежда , защото 100 лева са нищо за тебе ( въпреки , че караш на газ ) ела до Хасково , ще се гоним цял ден , мен от гонки не ме е страх да падна падна ко да правя не мога все аз да бия. Оправданието за гумите , може да го потвърди Ванката , той лично кара колата , преди да и сложа чип-а , можеш да го питаш дали не върти като полудяла( това го казвам , да не ме изкараш , че съм някакъв сакат и не мога да тръгвам с колата )
                              Айде поздрави

П.П. А това как си карам колата в града и се гоня , ми ще ти кажа така , някои хора дават 5 лева на ден за цигари , аз ги давам за по-нужни неща.
                              Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 20:21.

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                                то не че ако беше събитието някъде около Добрич(примерно) много от столичаните щяхте да се пуснете ама айде ...
                                Айде бре....Що ли съм с впечатление, че софиянци навсякъде се вдигат и отиват?... Щот ако сметна км. на някои бегачки(и не толкова бегачки) от София от началото на годината, сигурно вече имат над 5хил км. само за ходене по състезания...

Единствено мога да дам евала на Ици, защото той е буквално от едно състезание на друго, да не говорим, че и колата е чук..пу...пу да не и уруки...

Таа който трябва си знае....да не задълбаваме излишно повече...

П.П Знам...факт е че нещата опират до възможности, но просто не харесвам хора, които много се гонят,много коли бия, нищо не им се опира и като дойдат нещата до реално състезание и няма ниииикой....това беше така и миналата година...Както казах и напред...незнам защо ама се дразня...Може би щото съм до някаква степен сериозен рацер(с оглед на броя гонки) и някак си не се кефя на "ела ми до гъза да гоним" ииии "еййй ако имаш път...как ми се искаше да се пуснем..." тцтцтц Айде много усмивки и здраве желая на всички, че да завърша коментарите си по тази тема с положително отношение
                                Last edited by VFTI; d.m.y г., 20:14.
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X