Да разбирам ли ,че ще мога да се запиша за участие в клас Б ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Драг дей 2011 - анкета
Collapse
X
-
Как чакам с нетърпение да сложа 1 ГИ на колата , защоото отново ще изпусна драг дея100 лева бензин ми излиза с отиване и връщане , нечовешко е просто
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Така е добре , ама нали знаеш малък град , малко фенове на марката , невъзможно е да намеря 3ма фенове , които биха дали по 20 лева , да гледат как се дърпат алфиAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеТака е добре , ама нали знаеш малък град , малко фенове на марката , невъзможно е да намеря 3ма фенове , които биха дали по 20 лева , да гледат как се дърпат алфиVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Да бе колега то ясно , че фенове има, ама нали трябва да ги познавам , а нямам как да ги взема с мен като не ги знам кои саAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеКак чакам с нетърпение да сложа 1 ГИ на колата , защоото отново ще изпусна драг дея100 лева бензин ми излиза с отиване и връщане , нечовешко е просто
Брааат щом 100лв. за бензин 1 път в годината са ти проблем....Просто незнам какво правиш тук...
От моя гледна точка за мен ти вече си тотална издънка и изобщо няма да вярвам и да си правя труда да чета нито един твой пост в рацинг раздела или пък да пишеш за драгаджийски изпълнения и колко ти вървяла колата....Очевидно е че до сега не си правил гонки и стартове, щото не разбирам как си имал пари да даваш за бензин до сега...
Тааа както казах, май вече съжалявам че съм те защитавал понякога....
Доказваш се като мрънкало и несериозен човек, така че бих те помолил просто да не изявяваш повече претенции в рацинг раздела....
За пореден път се убеждавам колко малко и кои са сериозните хора във форума, и кои са "лаещите" с най-бързите коли...
ТОЧКА.
П.П Баси тоя ми пост е дежа ву на миналогодишния, където историята и с най-големите бегачки извън София, които пак имаха оправдания да не дойдат се повтори...
П.П 2 Нещо май съм чувствителен на тази тема...незнам защоLast edited by VFTI; d.m.y г., 18:24.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
П.П Баси тоя ми пост е дежа ву на миналогодишния, където историята и с най-големите бегачки извън София, които пак имаха оправдания да не дойдат се повтори...
П.П 2 Нещо май съм чувствителен на тази тема...незнам защо156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНещо за рацерите извън София ли чувамAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеИч да не те чувам, ако не докараш алфата "сажда"...пък да видим върви ли 2.4 или не...да черпиш едно сокче
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКолко му е да дойда да Софетода черпиш едно сокче
Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеОт Венци сока от мен кефето.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеБрааат щом 100лв. за бензин 1 път в годината са ти проблем....Просто незнам какво правиш тук...
От моя гледна точка за мен ти вече си тотална издънка и изобщо няма да вярвам и да си правя труда да чета нито един твой пост в рацинг раздела или пък да пишеш за драгаджийски изпълнения и колко ти вървяла колата....Очевидно е че до сега не си правил гонки и стартове, щото не разбирам как си имал пари да даваш за бензин до сега...
Тааа както казах, май вече съжалявам че съм те защитавал понякога....
Доказваш се като мрънкало и несериозен човек, така че бих те помолил просто да не изявяваш повече претенции в рацинг раздела....
За пореден път се убеждавам колко малко и кои са сериозните хора във форума, и кои са "лаещите" с най-бързите коли...
ТОЧКА.
П.П 2 Нещо май съм чувствителен на тази тема...незнам защо, значи аз съм на 20 години, редовен студент , издържа ме 1 родител в семейството , защото другия е без работа , ти как мислиш според теб, без да имам в момента работа , от къде да взема аз 100 лева + 25 лева записване и още за ядене,и да гръмна 150 лева за 1 ден, значи само 1 нещо мога ти кажа , първо не те и познавам лично , само от форума , хич не ти искам признанието какъв съм бил и т.н. ,гонките съм ги правил на междуградски път от летящ , други са били светофарни и няма как да ги документирам, мрънкахте мн и т.н. , че лъжа и т.н. , отидох до Д-град и направих сверка с колегата Събев , и той потвърди това което Ви казах и тука колата ми върви нормално не е бърза , върви си добре за 2.0 ТС с чип и сменени деб+ламбда това е. Не казвам , че съм бърз и т.н. имах мерак да дойда на драга било то дори да гледам! но уви не мога , а това щом ти ме изкарваш издънка , затова , че нямам средства да дойда до там говори доста за тебе "братле". Ето ти като си толкова богат излгежда , защото 100 лева са нищо за тебе ( въпреки , че караш на газ ) ела до Хасково , ще се гоним цял ден , мен от гонки не ме е страх да падна падна ко да правя не мога все аз да бия. Оправданието за гумите , може да го потвърди Ванката , той лично кара колата , преди да и сложа чип-а , можеш да го питаш дали не върти като полудяла( това го казвам , да не ме изкараш , че съм някакъв сакат и не мога да тръгвам с колата )
Айде поздрави
П.П. А това как си карам колата в града и се гоня , ми ще ти кажа така , някои хора дават 5 лева на ден за цигари , аз ги давам за по-нужни неща.Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 20:21.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщението не че ако беше събитието някъде около Добрич(примерно) много от столичаните щяхте да се пуснете ама айде ...
Единствено мога да дам евала на Ици, защото той е буквално от едно състезание на друго, да не говорим, че и колата е чук..пу...пу да не и уруки...
Таа който трябва си знае....да не задълбаваме излишно повече...
П.П Знам...факт е че нещата опират до възможности, но просто не харесвам хора, които много се гонят,много коли бия, нищо не им се опира и като дойдат нещата до реално състезание и няма ниииикой....това беше така и миналата година...Както казах и напред...незнам защо ама се дразня...Може би щото съм до някаква степен сериозен рацер(с оглед на броя гонки) и някак си не се кефя на "ела ми до гъза да гоним" ииии "еййй ако имаш път...как ми се искаше да се пуснем..." тцтцтцАйде много усмивки и здраве желая на всички, че да завърша коментарите си по тази тема с положително отношение
Last edited by VFTI; d.m.y г., 20:14.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment